Restaurant Ona

Stengt for sesongen: Åpner igjen 1. mai 2026.

Restaurant Ona har spesiell atmosfære. Her får man en følelse av å være langt borte fra hverdagens travelhet.

Med omgivelsene som en naturlig dekorasjon, kan du nyte et deilig måltid mens du ser opp på fyret, havna og det maritime miljøet og solnedgangen. Restaurantens meny er preget av friske sjømatretter, lokale delikatesser og internasjonale smaker.

Vi anbefaler alle å bestille bord på forhånd.

 

 

Restauranten på Ona
Uteservering på Ona Havstuer
Dekt bord i Restaurant Ona

Vår mat- og drikkefilosofi:

Vi på Havstuene er genuint opptatt av å formidle norsk mat- og drikkekultur gjennom råvarevalg, tilberedning og presentasjon. Gitt vår plassering, er tilgang på råvarer fra havområdene rundt oss unike. Så her kan du være sikker på at fisken kommer fra det umiddelbare nærområdet. Vi kjøper det meste av vår fiskemat fra Silver Seafood på Misund og har gjennom mange år utviklet et forhold som sikrer stabil tilgang på fersk sjømat.

Tradisjonene knyttet til hvalfangst i gamle Sandøy Kommune er også unike i sitt slag, og det er naturlig at vi i dag gjennom vårt samarbeid med Myklebust Hvalindustri også viderefører disse.

Hver onsdag koker vi fiskekraft og denne er utgangspunktet for smaken i flere av våre retter. Dette er vår sjel. Norsk mat og norsk drikke er viktig for oss.

Kontakt oss

Kontakt oss

First

Ta gjerne kontakt via skjema eller ring Tel. 712 77 166.

Vi skreddersyr gjerne et arrangement som passer deg og din gruppe.